Dags att ta hit bollen

Ja nu är de situps på g här och jag ska ta hit min boll efter det blir ett äpple samt lite läsk att drick har gått/rört på mig i mer en 2,5 h idag totalt. Gick med ponny i 50 min, har gått i vällingby i typ 1 h, gått runt på trollis kväll i 1 timme då jag inte hade något för mig den tiden sen gick jag hem vilket tog ca 40 minuter eller något satt jag har varit nyttig som få idag.

Bilder


Magtröja
 
Byxdress

Shorts


Bh

Magtröja

Magtröja

Byxdress

Vill ni se kläderna på eller vill säga vad ni tycker KOMMENTERA!

Shopping

Japp efter stallet och skolan åkte jag och mamma till vällingby och shoppade lite kan visa bilder snart ska bara göra en idrotts uppgift kanske kan höja mig :).

Frågestund

Ja passa på att ställa lite frågor nu när jag har tid att svara.

Today in tha stall.

Åkte till stallet på dirren efter So:n skyndade mig jättemycket och bytte kläder. Sen till stallet tog in Sessan och hittade min miniskötare (Mavin) och bad henne att kratsa hovarna samt borsta manen. Själv så borstade jag henne och klädde på henne en blå outfit- man måste ju matcha ;).
När hon var klar sätt jag upp och skrittade fram, fick ett mess från Annie och gick till padocken och skrittade på kort tygel tills hon kom. Vi började med att ta igenom henne i skritten ha henne på plats med bogen, loss i sidorna och framme för skänkeln. Efter vi fått henne loss så började jag att trava och rida på samma sätt innan jag travade på lite och tog tillbaka så stegen blev större fast med samma takt. Det gick galet bra, hon var sjukt fin och traven var helt jädra amazing. Efter det var hon apsvettig och jag var jättenöjd men galoppen väntade ju så tog ett varv i vardera galopp, innan jag bröt av till skritt, satt av och ledde  henne.

Pratade med Annie lite innan jag ledde Sesselito min lilla hingst, hon var supernöjd och berömde oss mycket tillsammans med Lollo.

Hahahah

Ok va nyss nere men mina underbara vänner gör allt så mycket bättre och jag kan ju inte vara bitter på bloggen eller hur? Vill ju inte ha en hat blogg som vissa andra ;). Sanningen svider... :P

kul eller inte

Trött på grundskolans falskhet hoppas att allt sånt omoget stannar på grundskolan trodde att jag skulle få njuta sísta tiden i nian men nja aå blir det nog inte. vissa människor är helt dumma man borde ha lärt sig men nej man lär sig aldrig suck. Är så sjukt trött på dessa människor som alltid ska leka med MIN tid, MIN tillit, MIN vänskap OSV. 
Fågor på det? :@x10
Till dig: Välkommen till helvetet!!!

.

Sitter inne på msn och chattar med någon som har hackat Bellas det är askalas kul :P. Försöker ta reda på vem det är samtidigt som jag smsar med Bellapella. Hahahah, ironi på hög nivå. Får veta rätt mycket om vad hon tycker om mig, det är kul att folk glädjs åt att förstöra vänskaps band och liv åt andra ;).

Fast det hackeren sa är tydligen sant bevisen läggs bara upp just nu på msn kul har slösat bort hur mycket av min tid som helst....... Bella du har en chans att rädda allt var snäll och ta den!

Hej

Står och väntar på att få åka hem från stallet har varit här hela dagen. När man kommer hem blir det bloggning på hög nivå ofc. ;). Är jättejätteuttråkad..... Kanske kan hitta en häst att pussa på.

Te

Sitter och dricker te i hopp om att jag ska sluta upp med att ha ont i halsen/låta som en kråka. Kommer träna för Annie med ponnyn hela veckan inför tävlingen i helgen. Kul, hoppas inte att jag har halsflus igen det känns inte så men jag låte på de sättet. Är skit trött kommer nog somna inom en eller två timmar.... Aja slänger nog upp ett inlägg till innan jag somnar.


Hahaah

Det är bara jag som lyckas...sätta i gång larmet hemmma....
Miffo på pappa allt är hans fel ;).

Ridningen gick askalas den tiden som jag hann rida innnan det började ösa ner regn så fick gå in tills det av tagit lite och på den tiden var sessan färdig så jag gick ut och betade henne i 20 minuter innan morfar kom och körde hem mig nu väntar jag på att Emma ska hämta mig sover hos henne ikväll. Kanske träffar några vänner med henne eller bara är med hennes familj.


Mina ögon :p.

Tur

Jag såg att ni ville ha Nina bilder så jag kom på vilken tur att mamma filmade med min telefon så kan jag lägga upp de sen hos Emma. Dricker just nu frukost och ska snart fixa mig. Bloggar i från skolan vår sista riktiga fredag i trollis. Sov till och från till två i natt sen somnade jag på riktigt djup och allt till sju. Kul va..fast nää.

Planen för imorgon

Ja imorgon blir det skola först såklart sen till stallet och fixa med ponnyn. Ska rida och beta sen pyssla och ta mig till Emma där jag ska sova imorgon kväll och på lördag vilar ponnyn och jag och Emma ska leka på grönan.
Just skulle ju stänga av min dator och sova hehehe.

Hej

Är supertrött men tänkte blogga innan jag somnar. Sessan var superfin och nina nöjd, red smulan också gick väl sådär. Hade min sista labb idag sista hemkunskapen och sists dansdagen någonsin lite tråkigt om jag ska vara ärlig slutet är nära alltså slutet på grundskolan och år nio. Det märks rätt mycket på alla men på lite olika sätt. Aja bloggar imorgon och senare om jag är vaken.

Ska snart lägga mig

Jag ska upp halv sju imorgon och fixa mig till dansen. Sen är det två veckor till av slutningen på fredag och betygen sätts på onsdag och sen är det bal/avslutningsmiddag veckan efter hel chill ju. Planen ser toppen ut också eller nästan ska bara kolla efter klänning och en annan sak men aja nästan en färdig plan i alla fall. Mer om det får ni veta när det är klart.

Träning

Red för Nina i dag det gick asbra vilketär najs fick mycket beröm och vi tränade på att göra skolor
och lite vägar mest i trav men lite galopp också innan jag fick rida skrittpiruetter. Så himla svårt
att göra när jag inte kan usch och fy. Galoppen var toppen som vanligt och traven blir bara bättre
och bättre, samma med skritten som alltid är rätt spänd men hon börjar slappna av i den med.
Ska träna för henne imorgon också, det kommer att bli roligt som bara den brukar bara vara med
en dag varje gång eftersom att jag går i skolan som alla andra. Men nu ska jag fortsätta.

Najs

Dagen har varit ganska bra i största allmänhet, hade nationellt prov i matte och i tyska muntliga båda två. Det var kalas svår är inte van vid att förklara matte och prata tska men jag är nöjd, svenska provet gick också bra så nu är det dansen och mattgymnastik redivisning imorgon, inlämning av engelskan och no arbetet på fredag sist men inte minst  ska jag ha en idrottslektion för 2:orna på tisdag. 
Just det på fredag ska jag göra läsförståelsen på tyskan det är nationellt de med. Efter tisdag är det slut äntligen. nej nu ska jag plugga lite så jag hinner betygen sätts om en vecka :D.


5 blider på olika saker


Sesssan

Regn

Blommor

Copyright by mee.
Kommentera gärna och kom med tips och konstruktiv kretik.

Ponny som är trött, otaggad och allmänt osammarbetsvillig.

Ja idag var min lilla ponny mindre villig att lyssna på mig och jobba på med bakbenen utan mest spinga och vara stark. Tur att hon inte är större då skulle hon nog ta chansen att vara ännu värre. Om hon inte vill är det ingen ide att bråka utan vänta lite och fråga igen.
Idag red jag med Karro och jag tränade på att få henne att gå bra även om hon inte vill/orkar för även de dagana ska man kunna rida och tävla. Aja Imorgon blir det träning för Nina så är ledig en stund från skolan.  Satsar man så satsar man right.


Svar :)

Jag fick en fråga om varfö jag byte blogg och om jag ska ha en header.
Mitt svar blev efter lite tänkande för att jag ville ha en blogg där jag kan blogga om hela min vardag och inte bara om ponnyn och stallet uten också om sista tiden i nian ochsåvidaer. jag tyckte också att det var tråkigt att få så få kommentarer. Sen på den andra loggen kommer jag nog att skriva lite också men inte ofta, eller jo i sommar men nínte nu när jag har skolan att vara i.
Självklart ska jag ha en header och helst en snygg design så om någon är sugen på att fixa en så kommentera och skriv er mejl eller mejla mig på [email protected] .
Jag ska lägga upp helgens bilder när jag kan hitta sladden hihi den försvann när jag städade men så fort den är funnen så kommer bilderna från tävlingen.

hej

Hej har pluggat lite, ridningen gick ok ponnyn ville inte samarbeta men aja. Det går nog bättre i morgon, sitter och väntar på middag och ser lite på tv är ganska hungrig så plugar efter maten. bloggar då med, Kan visar er lite kläningar som jag vill ha till balen och till skolavslutningen.  

I´m a good girl

Har pluggat fram tills nu från typ halv åtta så känner mig rätt duktig nu. Men efersom att jag brukar vara i stallet till halv nio och plugga till halv tolv så är jag rätt uttråkad. Får väl träna på vår dans ett tag och sen träna magen vill ju ha en snygg kropp till i sommar och stranden. Sen ska man ju ha en del mag muskler till ridningen, nej nu ska jag träna lite och sen kanske jag bloggar igen men vi får se vad klockan blir.

På lördag kanske jag ska till grönan med en urgullig liten halt människa vid namn Emma. Med krossad/bryten fot :p.

Pluggar

Jag sitter just nu med de sista sakerna i grund skolan så skönt att ha en sista stressig vecka innan man kan andas ut. Ska snart blogga igen men skolan kommer lite före just nu :/. Hörs

<3

Jag och Totte


Vila fast nee...

Min ponny vila idag fast jag har varit jätte ridsugen, inte så konstigt när jag har varit på en ponny tävling hela dagen. Tittade på finalen i divison ett, dressyr. Fotade lite eller ganska mycket men bara de jag känner, ska ladda över bilderna snart och sen kanske de kommer upp här.

Imorgon är det först skola och sen stallet och ponnyn. På fredag ska jag länma in mitt sista arbete i hela nian. Skönt :).

Det går inte att ladda upp bilder så gör det senare...

Jorden har ännu inte gått under

Fan vaskönt att leva lite längre ;). Pepparpeppar ta i trä.

Äter chips och snackar med Emma, najs, ska lägga ut lite bilder senare ikväll också.

Första inlägget

Idag har jag varit i stallet och pysslat för vi skulle träna på Gömmar gården. Jag tränade för Anna Blomgren som kommit från Danmark, ponnyn var super fin och det gick jättebra. Vi tränade på skrittpiruetter, öppnor, slutor och traven i största allmänhet. Jag är nöjd.
Nu har jag sovit i solen i ca tre timmar satt jag var nog rätt slut körde efter lektionen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0