Trött

ska sova skriver mer och bättre imorgon

Tjaba

Sitter i skolan och vgäntar på att sista lektionen ska börja vilket händer om rätt länge aja måste gå


Ut i skogen

Red i skogen imorse, mycket flytta undan och lösgörande. Det gick toppen red i ett lught tempo och mest bara ville ha miljö ombyte med lite musik i öronen. Hade gått om tid på mig i stallet så fixade allt till imorgon då jag inte rider utan Annie gör det. Iallafall red i lågrund form med mest fokus på att ha henne lugn i blåsten osv. Har inte så mycket mer att säga utan avsluat mitt korta inlägg här..

Svar

Anonym om Bildbomb: Sm dag ett:
Kan inte du skriva mer om din ridning, det är kul att läsa om det:)

Svar: Självklart, har bara inte hunnit heheh. Men ska skriva fler ridinlägg
samt ett inlägg om hur jag lägger upp min träning.
Har märkt att fler vill ha mer av detta =).


Trötttttttttttt

Har seriös damp just nu på allt satt och flippade lite på historia för att allt är så onödigt och läraren förklarar som en jag vet inte vad. Har inte sovit överdrivet mycket i natt tankar har snurrat och det gör dem fortfarande. Aja nu ska jag väl ryka upp mig och bli normal ;)...

Bildbomb: Sm dag ett
















<3


Merr bilder kommer om ni är duktiga och kommenterar! :)


Varför är livet så f****** orättvist

Orkar inte gå in på detaljer men varför ska de bästa alltid drabbas hårdast?

har inte hunnit

Har inte hunnit blogga idag och imorgon kommer uppdateringen vara låg så fixar ett tids inställt inlägg som kommer upp någon gång under dagen.

Msn

Hehe msn äger men bara ibland sitter just nu och chattar med finaste Denise <3. Har inte sett henne på sjukt länge men i ska träffas någondag. :D. Aja nu ska jag äta lite godis och sen ska jag vara lite social :P.



Snart stallet

Kanske blir träning för Annie :D.  I vilket fall så tränar jag ng delar ur prgramet/programmen så nu blir det plugg av dem tills vi ska åka!

Bild från sm.

Ska sova

Såskriver om dagen lite kort skolan va kul åt med trevligt folk och sen tuben  hem med Emma. Efter det till stallet för att rida på finaste, en toppen träning idag med musiken i öronen. Ponnyn gick kalas bra utan bråk och jag kkunde rida programet utan kaos idag :D. Red inte i mer än 45 minuter för jag hjälpte syrran efter hon red på smulan helt själv stolt här ;).  De lilla saken är så himla fin verkligen red henne ett tag förut kommentera för bilder you know!
Sm bildbomben kommer imorgoon.

Älskade <3

Hej

Försöker fixa min tyska läxa men det går inte så bra hehe har bestämt vad jag ska skriva om och gjort en tankekarta på svenska men när de kommer till tyskan går det dåligt. Aja ska nog fortsätta orkar inte plugga hela helgen ;). Ska troligen träffa emma planen är oklar.


Haha

Plan för idag

Nu plugg, blogg efter det och då med bilder från sm. Sen senare ikväll blir det film och lite annat lär komma på mer snart. :)

Kommer kanske tre inlägg till eller något idag.

Svar.

Anonym om Vinnaren i frågeinlägget blev..:
Ska du inte svara på frågorna??? Tråkigt att man slösat tid på
att fråga frågor när du inte ens svarar...!

Svar: De gjorde jag för en vecka sen eller lite mer inlägget heter något i stil med
svar på era frågor. Kolla längre bak iarkivet så hittar du de nog, om inte så kan jag
länka.

Dagen

Skolan: Jag var trött och kännde mig allmänt seg under första lektionen. Efter lunch blev jag pigg och tyskan gick bra snart är man där mann slutade i nian när allt kommer tillbaka, vi fick en läxa som jag börjar med imorgon och ska be mormor om hjälp med den. Efter de åkte jag hem pratade i telefon med emma hela vägen om allt möjligt. I vällingby väntade jag på mamma som var gullg och körde mig till stallet.

Stallet: Red först Sessan hon var fin men laddad när jag tränade programet så red de dubbla gånger och sen red jag vissa delar några gånger till. Innan det red jag fram lite ochefter skritade jag henne en stund i ridhuset. Vid tjugo i sex gick jag till kassan och kollade vem jag skulle skritta ut på och det blev Vetra :O blev ganska förvånad. Gick på toa ooch sen var det dax att borsta och tränsa, glömde att ta av sppottarna så gjorde det i ridhuset hehhe och sen satt jag upp. Skrittade rundan och någonstans i en uppförsbacke bockade hon och höll på. Sen blev hon jättesur på Gabbe för han var långsam men ändå snabb. Ivf så var det jättekul att rida/skritta på vetra skull kunna tänka mig att göra det fler gånger.

Bild från skolan!


Bild från foto lektionen. De lyset kommer ifrån är en vanlig telefon och mönstret/stjärnan är gjort av Lisa en i klassen. Vi fotade med blub och höll in i tre sekunder. Häftig inställning och något vi ska jobba mycket med under foto tre :D.

Hej

Idag så var skolan supernajs på foto 1 så gick vi ut och tränade på att fixa slutar tiden samt fick se vad som händer med de olika. Efter det gick vi in och fotade med blub i mörkret, helt galet tuffa bilder man kan få med den inställningen. Bild kommer med en förklaring av vad vi gjord.
På svenska så gick  igenom mål och var kursen ska innehålla. Har inte så mycket mer att säga om dagen mer än att jag har varit ute och gått med ponnyn och har en lite plan för att få lite pengar men mer om det sen när de är klart!

Svar

Anonym om Har tråkigt och är trött:
Tänker du ändra din design? Det är lite svårt att läsa på sidan vid din bild :) annars gullig ponny kul att du lyckats så bra

Svar :Ja det ska jag göra så förhoppnings vis blir det bättre under nästa vecka. Faktum är att jag har irriterat mig på de ett tag. Kollar ibland in för att se om inlägg kommit upp osv. Tack så mycket  det är så kul att höra. :)


24 Augusti, 19:07  
 
Anonym om Har tråkigt och är trött:
Vem vann frågestunden? Blogg
24 Augusti, 19:05
Svar: Heheh jag har inte världens bästa minne så har glömt att länka i minna inlägg :S. Och första länken ville inte funka s jag säger det igen vinnaren är liinadolk.blogg.se :).

Har tråkigt och är trött

Blogglusten är på botten eftersom att ni är så tråkiga och inte kommenterar. Men ska ändå skriva lite senare för min egen skull det är så kul att kolla tillbaka om ett par år, se hur det har gått och hur man gjorde för att nå sina mål.  Aja nu ska jag fortsätta med det jag  gör.


Bild från sm invigningen tagen av mig!!

Stallet

Red Sessan i padocken de gick jättebra och jag gjorde lite varierade övningar först lösgjorhet och lugn sen lydighet och träna på. Jag red mest på ena volten där jag gjorde mina vanliga skritt och trav saker samt en ny grej i galoppen med massa lydnad osv. På fyrkanten red jag ett par var då oh då med öpnor och slutor i trav samt galopp. När jag tyckte att hon vvar bra så bestämde jag míg för att rida igenom lättap:1 an viket gick sååådär då hon var lite över taggad men med tanke på att hon är van vid att gå program där de händer saker hela tiden så är jag nöjd. Väntar på bilder från mina fotografer ;). Btw red i kanske 40 minuter :).

Skolan

Iskolan var de jättekul, hade tyska för första gången på jensen. Det kommer att bli en utmaning men det är kul med såna också.  Har en läxa som jag ska fixa nu och vi ska snart ha ett diagnos test samt se lite på film. Vi har även varit på SATS idrótten ägde med andra ord, fick testa på lite olika apparater och fysade lite. På tisdag gör vi samma sak, iaf efter det fick vi sluta och jag gick från vällingby till stallet.

Just de på idotten gjorde en tjej i min klass sig illa och fick världens sår på skenbenet/smalbenet. Trycker så synd oss henne!!!

Stallet

Ridningen gick kalas blandade olika linjer och red mycket lösgörnade. Sessan var superfin och lyssnade bra, även om jag inte var på toppen humör hehe. Vi gjorde min favvo övning i traven och i galoppen blev det enklabyten. Jag blev på bättre humör och sen avslutade jag i padocken och tog ett avslutande varv på galoppbanan i skritt.

Skolan idag!

Gick från åtta till fem i halv ett, hade bara två lektioner vilka var historia och fotografiskbild :). På första lektionen hade vi vår dåliga vikarie, han suger på att förklara och gör allt så svårt. Som han själv sa 'vill lära er så myckeet som möjligt på dessa fem tillfällen'. Allt vart jätteointressant då vi skulle läsa ett häfte och sen göra massa frågor utan genomgång av ord osv. Efter det så fick vi en fem minutare och sedan upp till plan fyra för vår första foto-lektion, där har vi nog den bästa läraren man kan ha. Trevlig, erfaren reklamare, rolig och han har en toppen inställning till betyg och oss elever. 
Vi började med det vanliga och sen fick vi ta varsin kamera och fotandet började med att vi fick lära oss inställningarna och fota lite prickar hehehe. Taggar till på onsdag första uppgiften kommer då ::D:D:D:D:D:D:D. TAGGA!!!


Vinnaren i frågeinlägget blev..

.. lina hon kommer att bli länkad i alla mina inlägg i en vecka från och med imorgon.

Det kom jag fram till efter mycket tänkande fram och tillbaka, alla frågor var toppen! :).

<3


Älskade fina frida<3

Hemma

Har hunnit med både skolan och stallet redan. Åt nyss och ska snart skriva om ridpasset och skoldagen. Taggar till på onsdag då vi har fotografisk bild igen, kommer hata morgondagen  med alla pain in the as lektioner. Aja mer om det sen!

Bildbomb: ponnyderbyt del 1.


©

©

©

©

©

©

©

©

Del 2 kommer imorgon kväll.

Ridningen de senaste dagarna.

Fredag: Red på morgonen eftersom jag började sent. Bestämde mig för att rida rundan som i torsdags då jag inte kände att vi var överens om hur man ska bete sig. Pigg ponny som de senste dagarna, tog det lugnt och lätt henne välja tempo osv för att slippa bråk. Var ganska nöjd efter ritten som var mysig.

Lördag. Red i lilla ridhuset då det var ledigt när vi kom. I början ville hon inte gå i höger varv på ena volten utan dumma sig och byte varv, lät henne gå där ett tag och tog galopp i båda varven ett tag. Efter det var hon lign och jag red henne på volten i höger varv (travade) en stund innan jag red lätt och avslutade. krittade av och tog bussen hem till Emmapemma.

Söndag: Johanna (Emmas mamma) körde oss till stallet imorse. Då lektionerna inte börjat så red jag i stora ridhuset på en lugn häst :D.
Började med skritt och sen galopp några varv, efteråt när hon kändes mjuk och bra så travade jag, satt ner ett tag på volter och fyrkant, gjorde någon öppna och slutligen red jag lätt. Klättrade lite och tog ett halvt varv på galoppbanan. Pysslade, mockade och tog ut ponnyn i hagen. Johanna hämtade och körde hem oss.

Svaren på era frågor

     
     
Anna om Frågestund:
1. Är det mycket skitsnack i ert stall?
2. Tror du att många vill vara kompis med dig för att du har egen häst osv. (i stallet alltså)
3. Har du någonsin varit kär och/eller haft en pojkvän?
Svar: 1. Sånt är svårt säga men eftersom att alla är på olika nivåer och rider olika bra så före kommer det nog. 
         2. Vet inte sånt är enligt mig väldigt omoget. Tror faktist inte att det är så.
         3. När jag var lite så hade jag en pojkvän men vi var kanske sju ellert åtta år, nej det har jag nog inte.
15 Augusti, 22:47  
Linnea om Frågestund:
Hej!
Vilket är det finaste/bästa dressyrekipaget du vet i kategori B, C och D?
Vilka bloggar läser du?

Svar: Jag läser mina kompisars bloggar och en hästblogg teamsl.se.
De finaste ponny ekipagen är svårt att utse då alla passar med hästen de. Men jag tycker att de finaste b-ponny ekipaget är Findus med hans lilla ryttare i sadeln, (kommer inte på vad hon heter), på c-ponny är de Miranda och Poetic poeti (Pelle svanslös). Sist men inte minst på d-ponny har vi Extrem och Amalie.
15 Augusti, 08:47  
Lina om Frågestund:
Tycker du har utvecklas mycket senaste tiden:) och därför undrar jag; hur högt satsar du på dressyren, vad är ditt mål?:)
Svar: Tack! Mitt mål har jag på ett sätt redan uppnått, målet var att kvala och rida sm vilket jag nu gjort med den finaste ponnyn på jorden. Målet jag kommer ha nästa år är att komma upp några placeringar i just sm. :)
15 Augusti, 08:07  

Nanne
om Frågestund:
Varför fortsatte du inte rida på Frida? :)
Svar: För att min kusin skulle ha henne, jag var för liten på henne och vi valde att byta till en mindre. Men för att vara ärlig så saknar jag att rida på mitt älskade fuxsto.  Så jag vet faktist inte :P.
13 Augusti, 00:49  

Nicolina
om Frågestund:
Är du populär i det stallet Sessan står i?
Hur många läsare har du per dag?
Vilka häst-bloggar läser du?
Har Sessan nån gång bockat av dig?
Vad tycker du om Börjes?
Om du var på en Ö där man kan träffa nån som dött,men bara en person/djur. Vem skulle det vara du?

Kram.

Svar: Ja vet faktist inte de stallet har 750 elever i veckan (ridskola) så det är svårt att säga med troligen.
Ja det varierar hela tiden likaså min uppdatering. Har valt att inte kolla det så ofta.
Jag läser bara en och det är teamsl, en helt grym blogg med en dressyr och en hopp tjej.
Nej jag har inte ramlat av på henne fast hon kan vara lite skuttig ibland.
Har aldrig varit där så har inte något att tycka om den. Men tror nog att den är bra eftersom att många säger det. :)
Förstår inte frågan men om du menar vem det skulle vara så är svaret min första ponny Willow som vi tog bort för mer en två och ett halft år sen.
Kram!

Trött

Sover som sagt hos emma denna helg, vi har haft en latdag. Sov till 10 och segade till stallet jag red ett tag och nu ärvi hemma hos henne igen.
Ska se på spy kids snart och sen ska jag skriva lite mer eller något :P..

Dagen

Ja inlägget som skulle upp kom inte upp som ni nog märkt. Har inte hunnit bloggaa tidigare då jag ridit dubbla gånger en gång på dagen (en pigg sessa) och nu på kvällen en mindre pigg Cuppchino (stavning?). Emellan var det skola superkul idag igen, roliga lärar och en bra klass tror jag iaf. Nu när jag har varit hemma i en och en halv timme har jag gjort våran läxa en som inte betygsätts eller något så det är skönt. 
Nu ska jag sova uppgång tio i sex imorgon, godnatt. 

 
Från derbyt, tagen av mig så får ej kopieras utan mitt godkänande och isf ska min blogg eller mitt namn
stå på.

Sessan idag..

Superpigg är nog det ända man kan säga. Hon ar helt hyper och kunde inte annat än att galoppera och då helst i sken men även om hon blev sur och stutsade som en gummiboll då och då så fix hon ta och lugna ner sig. Red mest på en volt och gjorde en filjon övergångar så när hon efter ca en halvtimme blev lugn travade jag av och skrittade ut. Lilla O (Ollie, Olivia heheh kärt barn många namn) red också på lilla Smulan. Aja godnatt!

Skolan idag

Vi började så sent som 12.30, väntade på lite folk och efter ett tag gick vi till haga parken för samarbetsolympiaden. Det va superkul att göra de olika aktiviterna t.ex lta varandra i en stafet, över ett nät och lite mer tänka efter saker ;). Man fick många störda skratt och vi var gryma då vi är minsta klassen :D.

Min nya klassverkar helt awesome, sjukt att man känner det så fort men men nu ska jag inte bra babbla på utan något vettigt att säga så jag avslutar här. Btw imorgon ska vi följa det riktiga schemat :).

Laddar över bilder från x-antal dagar sen

Hehe skriver om dagens skoldag och ridpasset i varsina inlägg sen. Nu se jag på tv simpsons, standarden! Bilderna eller en del lägger jag i ett tidsinställ inlägg som ploppar upp vid ? imorgon.

=)

Jag ärtyp taggade inför att börja skolan på riktigt, heheh vill plugga?! Stört jag vet men nu går jag på Jensen och allt är så nytt, roligt och jag ska se till att det blir bra. Men en anledning är att jag ska gå Jensen är för att hästarna ska hinnas med heheh men programet är awesome eller verkar iaf :).

Hej =).

Idag har jag varit i skolan ett tag, vi fick matkort och innan vi åt delades vi in i grupper och slutade. Jag åt med Emma och en tjej till.Maten vi åt var supergod men så onyttig.. Efter det åkte jag med Emma till t centralenför lite shoppning, skolgrjejer till mig en tröja och skolgrejer till Emma.
Efter ett ag där åkte vi hemåt, först till vällingby och sen till åkis där jag skulle möta mamma, det blev en klädshopping fö oss båda. Jag fick två tröjor, ett armband och ett nagellack, allt var superfint bilder kommer senare. Påvägen hem plockade vi upp Ollie på fritids för att sen åka till stallet, ut gå med sessan, vetra och kanske leda henne (ollie), fast leda vetar var inte planerat utan hon hade sparka i väggen och gjort sig illa. SÅ jag fick spola hennes ena bakben i iskallt vatten ca femton minuter och sen bad Åsa mig att gå lite med henne.
Ledde sessan ett tag och sen hjälpte jag ollie med peg, nu är jag hemma och ser på film med min syster.

Snart ska jag sova böjar 12.30 imorgon  måste kanske gå upp vid åtta eller något för att hinna.

At Emmas

sitter och ser på mean girls och ska drika kaffe snart eller o ca två timmar kommer mamma och kör oss till sttallet. Ska fixa allt från igår och emma sover hos mig, skolan är awesome och alla verkar normala eller nästan alla iaf.. ;)
Aja nu åter till mitt sociala jag hörs ikväll med mer info :).

Frågestund


Ha så kul nu:).

Fin ponny idag

Glömde att säga att Sessan var sådär underbart fin idag, stora fina steg i traven, stadigt på tygeln och mycket lydig. Förutom det var hon fin i galoppen lugn i bytena, glad och taggad ryttare hära. Åh vad jag älskar när allt i hästväg bara flyter på utan bråk, blod, svett och tårar vilket har behövts då och då. Aja ska packa datorn och sova nu puss.
Ps. Ett inlägg till ska jag slänga ihop mn det kommer upp imorgon!

Vissa människor

Ä så onödiga trycker ner allt och alla i onödan, det gör mig grymt sur. Om man gör de mot mig det kan jag ta men när man beter sig som en jag vet inte vad mot mina vänner då flippar jag. Hehhe kände bara för att skriva ett lite halv surt inlägg pga massa fvnejneis som är just nu..

Ska leka med syster

Hehhe aja nu måste jag gå och lek med henne sen bloggar jag lite...

Sessan har flyttat hem

Saknar redan alla ute på Norrby, men jag åker nog dit ochhälsar på snart :).
I hemma stallet träffade jag Michaela och Amalia som jag inte sett på hela sommaren, de har varit saknade som in i knöierngöireniobö. Iallafall det är skönt att vara tillbaka i det vanliga stallet, blir inte så jättelånga dagar jämt osv.

Träningen gick sådär Sessan var superpigg och jag red inge bra men när jag väl red bra så blev det bra aja precis föe tävling ska det ju gå dåligt så nu går det bättre på tävlingen. :D

Vaken, uppe och hungrig

Jag ska nog ta och äta lite sallad och sen ringa mamma. Hunden min kanske vill gå ut eller något vem vet, sitter och passar min syster just nu kan säga att hon kan var rätt jobbig men jag gillar henne. Vid sex ska jag träna idag igen eftersom att det är bra väder så kör vi ute tror jag, blir troligen Lite samma som igår. Nu ska jag passa vidare hörs. iPad bloggning=inga bilder...

Med, mot och slutligen med

Så var dagens träning, i början när jag red fram så var hon jättefin, mot slutet och i början av de riktiga passet var det nära tårar och sen gick de toppen igen.
Hon var spänd eftersom at hon klev i vatten pölar, hästar kom och gick samt att det var en ta du i tygel får jag panik dag idag. Så när jag testade att rida med nästan lång och glappande tygel så spände hon av och blev skit fin, tränade på lite allmäna saker som övergångar, enklabyten/skritt galopp skritt osv samt lite delar ur ett och annat program. Det blev kalas mot slutet och när jag travade var hon asfin :D.
Nu ska jag kolla igenom filmerna, se om de är värda att lägga upp här, tagga till träningen imorgon och förbreda ett åsikts inlägg :).
Film kommer kanske, bilder från veckan läggs upp imorgon  hoppas jag..

Fina ponny(den bruna med bläs)<3

Jacuzzi bad på g

Senn kommer info om träningen


Today i dont feel like doing anything

När vädret är som det är så känner man inte ens för att gå ur sängen men jag måste desvärre ;). Men det finnns de som har de värre än så, tänk bra på alla som dör av svält så ska nog inte klaga så mycket här  kalla regniga landet. Ska nog ta ett glas oboy och sen planera veckan i rid och kompis väg, se va så hinns med fram tills onsdag då jag sticker. Kanske e dags att göra något vettigt eller? Först oboy sen kanske det är dags..


Hemma

Jag har hjälpt mamma att packa skräp ett tag och nu ser jag på simpson. Fy tusan för regnet ute, aja nu ska jag fortsätta med städningen och se äta..

Bildbomb: Lite blandat




Dålig bild menmen






























Jag har vart och fiskat, så tar en tyst minut åker ut ut och fiskar

Fiskade för ett tag sen med min gulliga syrra inte för att vi fick napp eller så men det var väl kul antar jag. Såg massa fiskar, trollsländor de var riktigt fina och lite kryp de var mindre fina hehe. Nu är jag parkead framför min fina lilla dator, telefonen är inernetet och spotify spelas i lurarna. Ikväll när jag går ut med hunden ska jag prata med min kära vän Emma tror jag, hatar att gå  ute själv.. Henne har jag knapp träffat på sommarlovet känns det som men vi ska ju gå i Jensen tillsammans, kommer bli tre gryma år!
Bilder från träningarna i veckan kommer imorgon, tränar då med men har inte kameran med här ute på ön då det är sista natten. Aja nu ska jag leta efter en bra bild att visa.


Älskar dig fina ponny!<3

Har med datorn ändå ")

Jag har spenderat de senaste 4-5 timmarna i stallet, rid ut fast inte med Jenny. Det var jättekul ändå men ville träffa henne, sålängesen sist vi sågs..
Red slingan, den tar cirka 45 minuter men vii skrittade en del så det kanske blev mellan 50 och 55 minuters ritt istället men de spelar ingen roll, ju längre detstå bättre ;).
Har inget vettigt att säga just nu satt jag avslutar detta inlägg här och nu. Skriver nog snart igen!

Heheh

Nu ska jag åka till stallet, uteritt på g förhoppnings vis med Jenny annars själv. Kommer inte ha en dator ikväll tror jag men då tar jag och bloggar från telefonen :).

Brist på tidmen imorgon blir det bättre

Hann inte skriva mellan stallet och de att jag skulle till min farmor och farfar då farmor fyller år. Vi har varit där och ätit, badade med Jennifer ( min kusin ) och hoppade från byggan. Aja nu ska jag inte skriva med då jag inte har något att säga, brist på roligheter typ.. ;).

Mer om träningen.

Red i ridhuset eftersom att både Ida och Ebba gjorde det, de red också för Gunilla men innan mig. Det började med att dom blev försenade ett tag så jag fick vänta ett tag innan jag kunnde ta tyglarna osv. Men det gjorde inget för skritten var så mycket bättre än vanligt :), det var superkul att börja med en avspänd ponny,  inte behöva känna sig stressad över att det kan/ska bli pannkaka.
Efter ett tag började jag rida fram bara tog det lugnt, tänkte  mycket på takt och tempo i traven men fortfarande fram till handen, stora steg. Så blev det, allt gick lugnt ochh fint, tog lite galopp och sen var jag klar och skrittade på långtygel tills jag skulle börja min lektion.
Upplägget var att jag skulle rida igenom mästerskaps programet, som är det svåraste man gör på ponny efter det skulle jag rida delrna jag har svårast för dvs övergångar och slutligen programet igen. Upptäckte att det satt i min blick, så när jag tittade upp blev allt så mycket bättre.

Bilder från dagen kommer snarast. Sålänge en gammal:

Älskade ponny<3

Mål under Sm

Jag har tre mål olika viktigt att uppfylla men helst ska ju alla klaras av ;). Iallafall 1. Ha jävligt kul hur det en går, njuta av att vara där!, 2. Rida 3 godkända program helst långt över men godkänt gör mig nöjd. Och 3. Komma topp 20 toalt i tävlingen. Är topp 25 i sverige nu så målen höjs ;).

Träningen!

Gick helt awesome, red igenom mästerskaps programet och en del dela ur de. Hon var as fin :).


Sen har jag solat lite och nu ska jag äta så hinner inte blogga...

En heldag i stallet

Jag var i stallet från morgon till kväll sen så har jag städat mitt rum från topp till tå men är inte klar än, utan måste dammsuga osv. Men gör klart imorgonbitti innan stallet.

Kågeröd kågeröd kågerööööd...... Osv

Nu är det klart på onsdag nästa vecka åker jag ner till skåne och kågerödortens rf för att rida Sm för ponnyryttare 2011. OH MY G.... Kan inte fatta det. Dream coming true!

Ber om ursäkt

Men hann inte uppdatera imorse då jag för sov mig dagen mellan 14.00 och 18.15 har spenderats i stallet/stallen. Var först hos Frida vi promenerade samma runda som igår, det gick superbra hela vägen :). Efter de så mockade jag och tog en promenad till norrby. Där mockade jag, fixade vatten, mat och fodrade samt tog in alla hästarna kul kul nu är jag hemma och väntar på att ******* ******** ska upp dateras heheh. NYfikna? ;)

Trött

Godnatt :) nu ska jag sova så ja orkr med allt. :P

Imorgon

Ska Sessan hel vila så mamma fixar hennes påsar på morgonen och sen när hon jobbat åker jag till frida och fixar med henne. Vi halv fem eller fem kommer mamma till hogsta och hämtar mig sen ska vi ha eftermiddags fodringen + intag. Sen är jag klar för dagen slänger nog upp ett och annat inlägg på förmiddagen. Om så önskas ;).

Spännande

Nu är jag anmäld till dm hehe fixade det i förgår menn först kommer ******* ************ *** ***** mer om det imorgon? :P

Klar i stallet x2

Idag har jag varit hos både Sessan och Frida så har promenerat från Norrby till Hogsta för att pyssla med mina älsklingar.

Sessan: Skrittade ut tillsammans med Gunilla och Elena i 35-40 minuter tror jag. Red någon av alla slingor som finns så det var supermysigt tyckte sessan. Efter det fixade jag klart i stallet och gick till hogsta tyärr glömde jag att fylla på hennes vatten i boxen men kom på det senare och som tur var så gick till baka och fixade de när jag ar klar med frida. Hon hade vatten men den var inte full (hinken) så det var lugnt.

Frida: Mockade, borstade och kliade henne började jag med efter det tog jag kedjan, tränset och gick på promenad. Var borta i 40 eller 45 minuter tror jag, supermysigt att pyssla med finste kossan<3. Någonstans i slutet av promenaden blev Frida rädd för en fågel och hoppade till tyvärr var min höger fot i vägen så nu gör den ont :(.. Men det är nog ingen fara. Efter det tog jag mig till norrby fixade vatten och sen åkte jag och mamma hem.

Hemkommen

Nu är jag hemma från skåne, en film är på och kudden väntar så ska sällskapa med den. Men först tänkte jag bara säga att jag är grymt nöjd med helgen att kunna ligga stadigt på 60% och uppåt är super bra mot de bästa av de bästa. Red B-finalen och kom 12 hehe, men jag har nog aldrig fått rida så bra för så lite eller vad man ska säga, det har varit tufft men hur kul som helst. Mer om det när när jag vaknar min älskade, underbara,  söta lillasyster sover hos mig, på mitt rum inatt<3.

<3

RSS 2.0