hInner inte blogga förens på lördag

Eller sent imorgon kväll har folk som ska sova här och en heldag i stallet och sen blir de att titta på ponny tävling hela kvällen och eftermiddagen. Men jag lever och kanske slänger upp lite inlägg från min iphone imorgon. Men nu ska jag nog vara social..

hej

Bloggar imorgon har gäster eller gulliga övernattning vänner här Ida och Ebba :) hörs

Hej

Bilder på allt ska komma senare i veckan, fick några frågor om det så passade på att  svara i det här inlägget då det blir det ända  idag.
Första dagen på kursen för Gunilla idag då, jag red två pass först dressyr sen markarbete/hoppning. Superkul att träffa alla och att ridpassen vart såbra och att jag verkligen tog till mig allt hon sa åt mig att göra, ändra på osv. 

Pass 1. Dressyr red en halv timme själv för Gunilla med öronsnäka och allt superproffsigt :P. Vi trändade mycket på mig dvs. min hand, sits och blick under den tiden för det är nog vårat sörsta problem jag och sessan kan göra allt men den biten gör det mycket svårare. Som hon sa jag måste lita på att Sessan är fin och att jag kan sitta still, inte fixa och trixa med allt hela tiden. Jag måste också lita på att jag är duktig och kan ridafin osv som hon sa ör ofta sitter jag och känner mig lite dålig på ditt och datt, jag tror att det är väldigt viktigt att höra att man är duktig mm annarsblir det pannkaka om man sänker sitt självförtronde.. Sitter du rak i ryggen lite stolt blir känsla mycket bättre och på iallafall sessan så blir hon också lite finare som att mitt sjävlfortronde påverkar hennes. Fick en lite läxa eller jag har gjort den till läxa skriv upp varje dag max fyra saker att träna på, gör de hur många gånger som helst perfekt och så sak allt vara, med andra ord bli en perfektionist. 
Det vi gjorde idag var att rida på volt och lite fyrkant i trav och volt, lite fyrkant och diagonal i galopp, enkla byten, få en perfekt rund volt och takt, temp osv. Det är perfektheten som skiljer mellan proffen och de andra på banan. 

Lunch paus 

Pass 2. Markarbete/hoppning red tillsammans med Ida på Valle, kuuuuuuuul att skritta fram med den pricken. När vi var klara med det gick vi till banan och tog tygeln red fram lite och sen kom vår ridlärare och vi började lektionen. Det vi började med var lydighet på volten, sen blev det galopp mot tre úpphöjda cavaletti bomar direkt efter skulle det vara trva över en bom solfjäder, trav till b sen galopp till a och där skitt (vi började vid a med galopp). Det gjorde vi ett par gånger innan vi flyttade i hopp cavalettin till trav avstånd och gjorde det i andra varvet Sessan blev kalas glad och hoppade över alla och fjantade sig men men hon är inte van. Ida höjde de upp trav cavaletin till medans jag skrittade vilket var bra. Så allt markarbete gick över förväntan så imorgon höjer jag de kraven. 
Vi avslutade med att hoppa då ställde Gunilla upp två av de tre cavaletisarna så sockerbitarna stod på de högsta vilket är ca 80 cm emellan ställde hon den tredje på näst högsta vilket är 40-50 cm så det blev som en trippelbar ungifär den fick vi komma på två gånger eller fyra för mig då jag var lite små osäker på vad hon skulle göra så stanna hon första gången jag kom på, så jag la en volt och  gav mig fan på att det skulle gå och hhon hoppade :O. Ett jättefint stort språng på ett hinder med en stor lek och höjd hon aldrig vågat göra innan :DDDDD. Men hon stannnade gång  tre för att jag red på dåligt så jag gjorde likadant igen och det blev toppen, så himla glad, stolt och ja hyper över att hon litade tillräkligt på mig för att våga hoppa, dressyren gick asbra och jag fick en jättesnäll och toppen kommentar sen men den skriver jag imorgon. 

Efter det skrittade vi ut och jag fixade jättemycket i stallet hela dagen. :D! Kameran laddas för en massa bilder imorgon :))).
 

Dagens inköp

Ja, idag köpte vi tre hinkar till Sessan (en per mål), ett super fint mias schbrak de är blått med gul passpoal och en ny hjälm lär ha det på imorgon så ni kan få se. Har lite sjukt snygga kläder att visa också som är toppen på och helt nya. :DDDDDDDDDDD

Dagens pass

Red Sessan på banan vid ett red inte länge då hon blev galet varm/svettig prioriterade traven och att få henne riktigt lösgjord och lydig då det är kurs för Gunilla tisdag och onsdag. Två pass båda dagarna ska bli superkul. Kommer träffa Ida och en massa fler najsigt.
Nu får vi hoppas att hon är fin och lydig imorgon och att jag rider bra samt inte blir fladrig med händerna.


CEEP FIGHTING DARLING<3..

Ett inlägg om träning?

Anonym om svar:
När ska du tävla nästa gång? Hur tränar du nu? Kram
27 Juni, 18:15

Tänkte svara på träningsbiten i ett inlägg då det ofta beror på om jag rider själv eller för någon då beror det på vem det är hur den tänker. Dags formen spelar en stor roll eftersom att jag då väljer vad som är viktigast för bäst resultat just den dagen, så ett inlägg om det skulle nog passa. Jag ska tävla 15-17 i jönköping eller jag tävlar inte den 15 utan åker ner dit då! :D. Kram

svar

Linn om Förlåt för inget bloggande:
Kan du inte lägga ut bilder från ert sommarstall och när du rider där :-)

Svar: Självklart kan jag fixa lite bilder där ifrån om ni vill det :).
27 Juni, 17:15

Förlåt för inget bloggande

Men igår hade jag en heldag i stallet och red fra slingan med två kompisar och sen sov jag hos ebba för att följa med de ner till skåne idag och hämta hennes nya ponny, så grymt söt lilla fixen. Har inte haft något batteri i telefonen så har inte kunnat blogga där ifrån... Just nu är jag jättetrött men kände för att skriva att jag lever skriver imorgon igen från en dator. Ska vara i stallet vid tio, rider osv då sen ska jag plocka smultron med min gulliga syster men jag kommer att uppdatera mer än vad jag gjort under den här veckan. Puss

Har haft dålig uppdaterning jag vet

Men det har varit en ingen tid över dag så har inte hunnit och sen är jag sur över mitt ovanligt låga
besökar antal + noll kommentarer men alla är väl borta över midsommar. Hela helgen kommer vara
full späckad så jag får försöka så gott det går att blogga kanske en gäst bloggare om dagen lördag
och söndag eller något. Hmmmm.... Får tänka på de helt enkelt! :)

Gonatt

Nu är jag galet trött ska vara i stallet vid tio imorgon :). Rider med Bbebbis (ebbis) och tottson myigt sen blir det hem och snygga till sig det är ju ändå midsommar ;). Ska vara hos farmor och farfar tråk-.- menmen livet är faktiskt ganska bra trots allt runt om kring med vänner som inte mår bra osv. Norrby har riktigt underbara människor alla lika knäppa, öppna och trevliga. Det känns skönt vill bo kvar där hela året om hahah..


Hahah hade jätttttttttekuuuuuuul med dator-kameran :P

Bild(er)


En av de sämsta bilderna men jag säger ändå copyright by mee.

samma med den här





Bild från balen haha

Vill ni ha mer bilder? Något speciell tillfälle föremål? Skriv gärna och säg vad du tycker!

hemma

Sitter hemma ny duschad efter en hel dag i stallet, så himla mysigt. Skrittade ut med Ebba och Agnes vi red rätt långt, bilarna var inte sessans bästa vänner i början och hon var rädd för allt spänd som en stål fjäder men men. Fickhöra massa roligt om en massa saker innan vi red, träffade en som har ponny i stallet, skrattade åt mycket och hade det allmänt mysigt.

På lördag kommer en helt awesome grej att hända eller två om jag ska vara exakt hehehe det ena säger jag då och det andra är att jag sover hos Ebba eftersom att jag följer med de på söndag och hämtar *********** hihii.

Dutti flicka

Jag måste helt klart vara bäst jag har på trettio minuter städat övervåningen utfodrat min syster och min hund. Nu ska jag gå ut med hunden, städa där nere, ge min syster lunch, klä på henne och mig själv mm. När mamma kommer hem blir det stallet :)

Älskar dig!


Världens finaste<3 Du är bäst älskling!!!

Dagens inköp

Efter de att jag hade ridit så åkte mamma och tankade bussen samt shoppade lite. Dagens inköp blev ett par gula eskadron lindor :D. Super söta


Hemma

Är hemma nu efter att ha flyttat sessan red när vi kommit dit. Det gick kalas bra, i början var hon jättepigg och stark ville liksom helst bara galoppera och tog inte mina halv halter men då satte jag mig på en volt i skritt och tog igen om det. Gjorde lite åttvolter och skänkelvikning osv innan jag kom fram i trav och gjorde samma sak byte varv på olika sätt. Efter det blev hon skit fin och jag red i lite galopp varierade tempot och gjorde lite varv byten och enkla byten då också, mamma filmade en snut när jag red då traven var jätte fin. Mina händer var oftast där de skulle och på sloutet var hon fortfarande lika pigg men mycket mjukare, lugnare, lägre och finare. Traven var super mycket bättre och galoppen var mycket bättre och mycket mer ridbar. Stod och pussade på henne jättelänge sen i stallet, gjorde mat, borstade och plockade. :DDD

Ska flytta sessan

Idag flyttar vi sesselito till norrby, vi tar med en del saker och mat. Eftersom att jag också ska rida lite där så så kommer jag nog hem rätt sent ca sju-åtta eller något så jag skriver då. Med bilder från denndatorn osv.

Hej

Jag tog min lilla dator så nu kan jag blogga. Var ute och gick med Sessan och Isse till ängen idag så de fick äta gräs en stund när vi var klara så åkte vi och dumpa karro på hogsta och sen vidare till sommarstallet Norrby. Vi pratade lite med hon som har ställe om att vi ska flytta imorgon osv. Sen åkte vi runt och letade efter betfor och skaffade lite hinkar att ha mat i.
Just nu passar jag Olivia och leker lekar med benbrottet.

Cp dator

Internet vägrar funka i min dator:( så jag kan inte blogga så mycket just nu ....

Helgen

Tja,  det var ju inte vår bästa helg men det är inget att haka upp sig på jag har fått med mig endel riktigt bra saker att tänka på för att förbättra min egen riding och att jag ska hitta mitt egna mellanting mellan vad mina cochar säger. Då blir det nog toppen då.

Sitter i bilen

Japp vi har precis anmält till ponnyderbyt det är helt toppen men nu ska jag hålla mamma vaken ;). Så bloggar hemifrån sen då blir det bilder.

hejsan svejsan

nu ska jag äta så vi hörs efter det.

Sovdags nu

Nu ska jag sova lite smått så jag är utvilad och på hugget imorgon ligger och taggar till tusen just nu, ska bli jättekul att tävla som det alltid är. Målet är som vanligt att lara 60 sträcket men det vore inte fel med ett kval till. Tänkte bara säga att uppdateringen inte kommer att vara på topp under dagen utan jag bloggar på kvällen och kanske under dagen om jag har tid, då blir det från mobilen de vill säga inga bilder. Aja önska mig lycka till och vi hörs imorgon. Kram :)

On my way with candy.

Sitter i bussen påväg till värmland och ännu en dressyrtävlig, det kommer som vanligt att bli en superkul helg med massa roliga människor. Ska på börja mitt godis ätande nu så slänger upp en bild eftersom att jag skriver från en dator utan bilder så blir det en gammal.


Godnatt inlägg

Nu ska jag sova så jag orkar hela helgen med all ridning mm Så nu säger jag godnatt vi hörs i helgen datorn hänkar till värmland det vill säga bloggning.


awsome day

Sessan var galet fin travade som en gud, jag skojar inte. Så kul att det kan bli så bra när hon är loss i hela kroppen. Så nu är jag taggad till tusen på en helg med ponnyn i värmland. Efter det red jag på Peg min lilla bebis vi red på ängen och hade den roligaste avslutningen på länge typ sen jag började rida för fem år sen typ. Vi hade gymkana/huriskury på ängen och alla ponnyer och ryttare hade skit kul. Hästarna bockade ryttare flög och alla garvade. :D

Bloggar snart ska bara göra lite grejer före det.

HEJ

Sitter här och dricker kaffe hihi väntar på att åka till stallet för att rida och träna med Sessan. Hoppas att jag kan rida någon klockan sex också som jag oftast gör. Imorgon så drar jag på tävling men förhoppnings vis så tar jag med en mini dator som jag nu har så ni kan få veta vad som händer under helgen :D. Låte det som en bra idé?

If I could turn back time

I would say that you`re fucking perfect every sec. because you´re, I would stop you befor it got this fare and I would nerver let that fucking shit destroy your life as a teenager because you´re so much better then that you´re fucking perfect. älskar dig galet mycket gumman, jag skulle göra vad som helst för att du skulle få slippa den här skiten du är värd så mycket bättre. Snälla fortsätt KÄMPA det sista jag vill är att förlora dig jag är på god väg just nu......

CEEP FIGHTING SWEETIE!!!!<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 

En tuff dag

Ja inte fysiskt men lite smått psykist med lite jobbiga besked från ett par människor. Annars har de varit bra Sessan var jättefin när jag tränade tidigare idag, blev ombed att fota maskerad hoppningen som hoppgruppen höll i tillsammans med Kristin. Fotona blev sådär men ljuset är konstigt och jag kunde inte ha blixt på alla hästarna. Bloggar snart igen så vi hörs då :D.

<3

Blidbomb: Bilder från veckan














Så fin<3











<3









?























Blunda för förebild.se är här hoppsan.....





Bilder från dagenspass

Laddar upp tio nu sen får ni fler i ett annat tids inställt inlägg.





<3







Opps...



Älskade fina ponny<3


Ett svar

E om Kallt:
Ska du tävla igen snart?

Svar: Ja, redan i helgen ska vi åka i väg, denna gång åker vi till Hammarö i Värmland. Där kommer också Ida Pantzar med Valentin Dice med fler tävla mysigt. Vi åker på fredag och kommer hem på söndag, jag hoppas att jag kan ta med min dator men då måste jag ha internet annars är det ingen idé. Önska mig lycka till ;)!

Kallt

Tur att solen var framme imorse så man hann sola. Är precis hem kommen från stallet, blev fotad av Elin när jag red och när Sessan betades ni kan få lite bilder sen. Det ösregnade när jag cyklade hem, inte så kul..
Bloggar snart.

Ska göra klart Vansbor-inlägget

Medan jag väntar på mamma och ollie som gipsas om. Sen ska jag dricka en kopp kaffe och kanske äta lite lunch innan jag far till stallet. Om de tar långtid för dem så cyklar jag dit får nog ta med hunden eftersom att jag ska passa han.

Ska på börrja mina innan månaden är slut saker

Det vill säga lägga in biler i mappar, fixa bildbom 2 och tre samt två tävlings inlägg. Kul. ;)

Grattis!

Idag fyller min förra ponny Fredag år hela 14!

Ful unge (jag) men en superfin ponny med ett hjärta av guld <3 GRATTIS igen älskade ponny<3.

Sessan idag

Red i lilla ridhuset för första gången på länge, Sessan gillar inte det ridhuset lika mycket som vårat stora
men det funkade bra ändå. Jag började med att rida på en tio metersvolt och flytta undan, vart lite tjafs i
höger varv men det blir jobbigare i det varvet då bogen som gärna åker ut måste följa med. Efter det gick
jag ut på fyrkanten och red lite skänkelvikning på hörnlinjen, vidare i öppna till hörnet halvt igenom sluta
tillbaka till långsidan ochså vidare. Efter 45 minuter gick vi ut och skritta av, ett till stall-inlägg kommer om
en stund. Nu duschen!

Hos Emma.

Sitter vid Emmas dator och gör ingenting. Ville sova här men ska passa min lilla vovve imorgon på dan så jag fick inte men men, vi har nyss ätit bloggar sen. Hörs

bee movie och chips

sitter med emma vi ser på bee movie och äter chips. Hon lär mig ps :).

Stallet check!

Red på Sessan vid kvart över ett, elin följde med och tittade. Jag började med att rida lite på galoppbanan i skritt, trav och ett par varv i galopp. Trvaen vsr jättebra lugn och stor, min lilla medföljare gick med även då, efter galoppen tog vi ett par skutt över ett kryss och räcke på ingen höjd utan kanske 50/60 cm. Hon vart jätteglad och hoppade fint :D.

När jag var klar med skogsmulle/hoppryttare delen gick jag till ängen för ett dressyr pass på 25-30 minuter. I början sa hon emot lite och studsade när jag kom åt henne men då bytte jag övning ett par meter då blev hon lugn och jag kunde byta tillbaka och komma åt henne mer. Red och gjorde lite olika övningar i trav och galopp så som volter och vändrätt upp. I traven red jag på en volt där det låg en pinne fick lyfta mer på knäna känslan och red vidare med den.
Efter ett tag gick jag mot stallet supernöjd med min ponny.

I stallet fixade jag kraft och knäckebröds blandning och sköljde av Sessan lite innan vi gick till ängen och betade. Hon åt gräs i 20 minuter och jag hittade på lite bus hihih.. ;).

Kan inte fortsätta på Vansbro inlägget

Nej tyvärr blogg.se har en ruta i vägen för mina utkast hoppas att den försvinner snart så jag kan fortsätta mest för min egen skull så jag kommer ihåg om ett par år ner jag läser mitt fördriga inlägg sen också för eran efter som att ni bett om de inlägget. Ska också lägga upp del två av bildbomben från dag ett, ska fortsätta med en från dag två och sen ska jag börja föra över endel bilder på skivor så ska fixa lite olkia mappar en till varje häst och sen lägga över övriga mappar på skivor som de är. Bissy chey här :D.  

Har hittat en liten människa som kan fixa en design till mig, kommer lära mig hur mitt ps funkar. :D, Tack cheyen<3.


Bild från Gg och anna träningen :(muskelnsyn :D tummen upp)


Skolavslutning

Igår slutade jag nian, det har jag inte riktigt fattat ännu, alla tårar. Våra sångfåglar ledde allsången, kören sjöng och våra sångfåglar sjöng Home (i´m coming home nanana i´m coming home kan inte texten men men) då började vi nior att gråta och hade kram kalas, tror inte att det slog oss förens då. Efter all sång var det dags att tårka tårarna och gå in i idrottssalen för slutbetygen och fika, vi gick upp mentors grupp för mentorsgrupp min var först och vi gick upp på scenen fick våra betyg och gick ner. 
När alla fått sina betyg så var de fika men pappa hade brottom till jobbet så vi stanade inte utan jag fick gå och säga hejdå till alla och hälsa glad sommar, tårarna rann ännu mer för då var de verkligen OMG, jag kommer aldrig gå på enheten 6-9A igen. 
Kommer ihåg hur jag längtade till det för ett år sen men nu saknar jag hela den tiden jag gick i trollis. Alla människor har en plats i mig de gjorde trollis till trollis kommer sakna alla små sparvar ;). 


Sessan idag

Det blev ängen med jessica som fotograf red lite i trav och galopp gjorde lite dåliga galopppiruetter hahah lite kul att lek rida ibland under ridpassen i denna värme. :S. Ett sur facebook mejl fick jag undertiden men aja det var inget att reagera på.
Ridningen gick utmärkt och jag är supernöjd gjorde öppnor i början för att få henne loss i sidorna. Det funkade utmärkt.
bilder kommer.


sur

På min dator hade tänkt skriva tidigare men dator musen funkar inte.... :((
Känns som om min dator hatar mig inte kul får börja föra över bilder på skivor om den inte vill vara sams med lilla mig längre.

Skolavslutning

inlägget kommer imorgon då jag förmodligen även har ett foto uppdrag.


Balen

En helt awsome kväll som började med att Emeile, Sandra och Louise kom till mig vid kvart över sex, vi snackade litde och vid halv åkte vi i volvo caben mot och till skolan. När vi svängede upp mot skolan satte vi oss på kanten av bilen berädda för en snygg entré. Vi kör upp blir fotade och kör vidare mot skolgården där alla väntade vilket var superbra då alla fick se oss. När vi hoppade ur kom några frm och sa att den var skitbra. Vi gick in, åt en trerätters middag sen gick vi och dansade. Det var låtar somalla nior ville ha, lärarna höll rätte bra tal, man blev tår ögd, en del elever sjöng till lärarna och lärarna sjöng till oss. När Niki (en elev)  höll sitt tal var man på väg att fälla en tår och det gjorde många.
Väl i matsalen för dan så säppte man alla hon är den/den är si och så normerna och alla var med varandra, snackadde och dansade med varandra. De blygaste blev oblyga och ja allt var helt sjukt kul, lökigt heheh och alla var super fina. Vid elva var balen slut och man fick lite separations ångest när man kom hem....

Bilder kommer.

Ska skriva klart tre inlägg

Tävlingen
Balen
skolavslutningen

Fan vad man grät usch..


Galet trött

Så nu ska jag stänga av min dator har skolavslutng imorgon så bloggr innan kanske och sen kommer jag säkert blogga efter. HELT SJUKT!!!!!

Stallet

Red först på Sessan i padocken, det gick toppen hon var superfin och traven var på topp. I början var hon helt galen men när jag kom åt henne och inte lätt henne komma undan så slappnade hon av och det blev mycket bätte och lättare att rida på min lilla ponny. Red ganska mycket i skritt, mest i trav och lite i galopp gjorde lite övningar i de olika gångarterna. Det var åttameters volter och serpentiner i galopp, volter och fyrkant i trav samt volter och skänkelvining i skritten. Allt som allt är jag supernöjd med passet och efter fick Sesselito ett bad.

Efter ett onödigt bråk med mamma så var de dags att rida på häst numer två idag var den ponny Pegasus :D. Först skulle vi rida på ängen men vår lilla grupp fick välja om vi ville rida ut istället och ta ängen nästa vecka så det blev ut med våra knas ponnysar Duni, Mary, Bente och Peg utan ridlärare men det går ju att släppa ut oss då vi är duktiga allihop. Vi red rundan i alla gångarter och hade det super kul. Jag fick en gervjfjjrntbjrntfiljoon myggbett, inte jättekul men rider man i skogen så gör man.

Del 1. Dag 1.


Tjaaaaaaaaaaaaaaa!

Tjenare ;).



<3





























Lilla Lina och Oj Oj

<3

Hahah

På väg att langa en bakut..

på slutet av den, gullig va? ;)

Vad tycks?

Kameran sitter i datorn

Laddar över bilderna från helgen så ni ska för vänta er lite bilder ett par dagar framöver helg resumen kommer på under veckan också. Sen ska den laddas hela kvällen den följer kanske med på avslutnings middagen imorgon. Bilderna kommer upp i två delar sen. :D

varmt

Har lökat sönder idag, satt på lövsta med skolan efter det la jag mig och solade hemma. Nu har jag varit i stallet och pysslat samt gått ut med ponnyn. Nu sitter jag här med datorn i knät, ska ut och träna eller ta en långpromenad med isse och ta hit bollen innan jag duschar och smörjer in mig. Ska börja på mitt långa inlägg men har inte hunnit.

Ställer klockan

Ja det blir upp gång tidigt imorgon så jag hinner slänga upp ett inlägg på bloggen och chilla på morgonen. Nu ska jag ladda lilla telefonen och sen blir det inget mer idag jo kanske ser till att träna lite det behövs.

Svar till frågestunden.

Anonym om Tur:
När tävlar du nästa gång?

Svar: Nästa gång är om två veckor och då väntar Hammarö.

Anonym
om Frågestund:
Har du bilder på din ponny? När tävlar du igen?

Svar: Ja, det finns nog biljoner gånger tusen bilder i min dato på den finaste lilla tjejen. Nästa tävlingär som jag skrev ovanför om två veckor på Hammarö.

Anonym om Frågestund:
Vem tränar du för?

Svar: Jag tränar för tre olika regelbundet eller vad man ska säga, min faster Annie, Nina Bengtson och Anna blomgren. Men fler kanske e på gång ;). 

e om Frågestund:
hur mkt betyder jag för dig :)?

Svar: Galet mycket, har känt dig jättelänge och du har alltid varit en toppen vän, vi är ju trots allt efterblivna båda två ;).

Hanna om Ser inte min statistik:
Jag har en fråga =)
1. Vad kostade din häst?
2. Vad säger tränarna att din svaghet och din styrka inom ridningen är?

ps. älskar din/dina bloggar!

Svar: 1. Är inte helt säker men lagom för en ponny som gjort vad hon gjort och är så utbildad som hon är. 
2. Mina händer, mitt humör som har blivit mycket bättre som är mina stora svagheter. Min styrka är nog att jag inte ger upp, jag vill lära nya saker och jag brinner för det jag gör, just i ridning är det nog mitt tålamod och hehehe jag vet faktist inte men ska tareda på det.
Tack btw :)! 

Anonym om Sitter här å väntar:
Vilka Mjällby då? Johan eller? Värsta AIK, känner du honom?

Svar: Precis de du tror så ja.


Sol

Har spenderat hela dagen i solen på något sätt gått ut med ponnyn, lek på tivoli med Liam och nu sitter jag hemma på balkongen solar ryggen. Tur att datorer finns heheh, hoppas man är lite brun till på onsdag-fredag iallafall. Kommer snar sammanfatta helgen i ett inlägg men då vill jag sitta inne.


Hemma

Kom nyss hem med mig själv, ponnyn, ett sm-kval, en andraa plats och sen bussen och mamma men de var ju rätt förväntat. :P har haft en sjukt bra helg med hyffsat glada, trevliga mycket sömn vilket leder till bra ritter och många trevliga och glada människor. Har inte hunnit bråka med min blogg då man under ett meeting hela tiden gör något med hästen och sen sover man. Så det blev en tre dagars paus.

En korsning mellen ko och fuxsto<3


Kom nyss hem

Snart är det dax för sängen och en ful späckad morgondag med att åka långt och allt. Ska kolla om jag kan ta med datorn till Vansbro annars blir det lite mobilbloggningar. Men jag hoppas att min lilla dator vill följa med och framför allt får :P. På lördag kväll svarar jag på alla frågor som kommit in under veckan, så nu återstår bara tävlingen och att sen få veta om procenten räcker. På måndag flyttar Sessi till norrby.

Sitter här å väntar

I kväll ska vi till familjen mjällby och ha de trevligt. ar inte sätt dem sen i julas typ men nu ska vi äta där. De bor i skottland egentligen sen i sommras. ej nu ska jag fixa mig mer uppdatering kommer ikväll.


Separations ångest "/

Ja, nu har den kommit vill inte lämna den vardag och alla trollboda människor. Känns helt sjukt att nästa fredag är det sista du måste gå i skolan året slut, i höst ska man ut och lära känna helt nya människor på ett helt nytt ställe... Kommer nog vara rätt så jobbigt på fredag visst jag känner inte alla men efter vad som hände i söndags ha jag lärt känna fler. Och lärt mig hur många som är äkta och hjälper en :P. Kommer sakna allt de när jag slutar... 

Bild från igår :)

Ser inte min statistik

:( LESSEN CHEY. Ni har ju varit rätt många så det är lite små tråkigt att den inte vissas idag, fler som har de problemet?

Glöm inte frågestunde svarar underhelgen när jag är på hästtävling och rider så på lördag är sista dagen att fråga något till den. Men ni får ju iofs alltid fråga det ni undrar aja ställ en fråga :).


Trött

Har höjt mig i idrott i dag galet skönt efter skolan åkte jag till stallet. Nu ser jag på tv, ska gå ut och träna senare ikväll. Skriver snart.

RSS 2.0